11x de leukste kraamcadeaus
voor papa

Spoiler: je vindt ze allemaal in de Vaderboks!

Kraamcadeau voor papa. Tip: de Vaderboks

Je bent een voorbeeld, ze kijken tegen je op. En alles wat je doet moet een voorbeeld voor ze zijn. Dat is het moeilijkste en het mooiste tegelijk. En tussendoor heb ik alleen maar lol met ze.

Het moment is daar: je beste vriend, broer of collega wordt vader. Het zorgeloze leven is voorbij en hoe je ook het ook probeert te redden: vanaf nu wordt ook jullie vriendschap anders. Maar bekijk het door een roze bril: deze man wordt papa, hoe bijzonder is dat! Tijd om een cadeau voor de aanstaande vader te vinden wat jouw trots, steun en blijdschap toont!

Cadeau voor aanstaande vader Vaderboks review

Kraamcadeau voor papa's: waar moet je aan denken?

Met kraamcadeaus voor aanstaande vaders kan je alle kanten op en de keuze is reuze. Wil je iets grappigs geven? Of juist een redmiddel zijn voor deze eerste periode? Wij leggen je graag diverse mogelijkheden voor: die een lach op het gezicht toveren of juist een helpende hand bieden.

In de categorie: quality time voor de vader

De zeldzame momenten waarop je als kersverse papa echt even jezelf op nummer 1 kan zetten, zullen (vooral in de eerste periode) op één hand te tellen zijn. Mocht je daarom zo’n moment tegen het lijf lopen: neem het er dan ook zeker van! Van verkoelende facemasks, tot opwekkende shakes? Geloof ons maar: niets is voor een nieuwe papa te gek!

De heerlijkste verzoringsproducten

Gezondheidsmaskers enkel bedoeld voor vrouwen? Scheer je weg! Ook voor mannen zijn er voedende en kalmerende facemasks beschikbaar. Vooral wanneer je dat wel even extra kan gebruiken: irritatie na het scheren bijvoorbeeld of wanneer je net wat meer stress ervaart.

1. Samples van Doers of London

Een innovatief merk uit Londen wat is gespecialiseerd in hoogwaardige huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten. Alle producten zijn dermatologisch getest om het risico op mogelijke huidirritaties te verminderen. Fijn voor die momenten dat je als vader toch wat prikkelbaar bent…

Detox mask voor aanstaande en nieuwe papa's

Eten & drinken: alleen voor hem

2. Shake it up met Jake Food

Wist je dat vaders in het eerste jaar na de geboorte gemiddeld 9 kilo aankomen? Dat het behouden van een gezonde levensstijl een uitdaging kan zijn is dus nogal een understatement. De 100% vegan shakes van Jake Food zijn de ultieme oplossing als je je snel weer fit wilt voelen en op gezond gewicht wilt blijven.

Jake Food shake 100% plant based
3. Papa beer

Een frisse dorstlesser die gemaakt is voor papa’s. Tonen van citrus, een mix van tropisch fruit en bevat het “deze heb je verdiend” extract. Leuk extraatje: dit biertje van Brouwerij Eleven is licht in alcoholpercentage. Dus die vervelende katers (waar je geen tijd voor hebt) zijn verleden tijd!

Brouwerij Eleven Papa Beer 33cl bier blikje 5,5%

In de categorie: lekker comfortabel

Je gunt de aanstaande papa natuurlijk heel veel knusse knuffeltijd met de baby. Een beetje extra comfort is daarom geen overbodige luxe. En zeker niet voor een vader die werkt aan zijn band met de kleine nieuwkomer.

ZACHT, ZACHTER, ALLERZACHTST

Fijne stofjes zijn echt niet alleen voor vrouwen. Ook jij kan naast al dat harde werk best een portie zachtheid gebruiken.

4. Woomboo draagbuidel

Met een zachte draagbuidel breng je vader en kind een beetje dichter bij elkaar. Ook is deze comfortabele draagbuidel een lifesaver in de badkamer. Droog je baby gemakkelijk af zonder angst dat de kleine uit je handen glipt. Ook handig voor het zwembad of op vakantie.

Womboo buidelbadcape 100×120 cm 100% bamboe
5. Little Riots babyslofjes

Met de heerlijke zachte babyslofjes heeft de kleine het altijd lekker warm! Ze zitten lekker en dankzij de ideale pasvorm zijn ze niet door spartelende babyvoetjes of handjes uit te krijgen.

Little Riots Antislip Babyslofjes fleece zwart

In de categorie: scoren tijdens de zwangerschap

De zwangerschap door de ogen van een aanstaande vader gaat met vallen en opstaan. Uitproberen, wikken en wegen én een lach en een traan. In deze 9 maanden doe je als aanstaande vader maar wat. Maar met jouw kraamcadeau kan je ervoor zorgen dat zijn partner hem ziet als ware professional!

Leer en profiteer!

Wil de aanstaande vader graag z’n beste beentje voorzetten tijdens en na de zwangerschap? We besparen hem én jou hierbij heel wat speurwerk online of een bezoekje aan de bibliotheek. Met de volgende drie kraamcadeaus heeft hij namelijk alle waardevolle info die hem vol goede moed door deze eerste periode brengt.

6. Man Kind zwangerschapscursus

Deze online zwangerschapscursus is speciaal gericht op vaders en kan hij lekker vanaf de bank volgen. In deze turbulente periode kan er nogal veel veranderen: in je relatie bijvoorbeeld, maar ook maak je je klaar voor de toekomst. In deze cursus krijg je de beste tips en tricks van o.a. een seksuoloog, een verloskundige én ervaders: vaders met ervaring!

7. Boek: Tuurlijk schatje!

Wil jij de aanstaande vader zo goed mogelijk voorbereiden op de hormonale achtbaan van zijn partner? Met het boek “Tuurlijk schatje” van Jasper Rombout heeft de papa to be troost aan herkenbare momenten. Op een humoristische manier pakt de papa to be ook nog wat kennis mee en weet hij de volgende keer precies wanneer hij extra-lief moet zijn of beter weg kan duiken.

8. Gebarendoodle

De aanstaande vader moet nog even wachten voordat hij diepzinnige en filosofische gesprekken kan voeren met zijn mini-me. Maar kan je dan helemaal niet communiceren met de baby? Zeker wel! Met dit leuke gebarenboekje van Gebarendoodle leer je eenvoudig en snel de gebaren van je kindje. Zo krijg je op een leuke manier inzicht in zijn of haar belevingswereld.

9. 30 Day Challenge van Another Me

Elke dag een nieuwe verrassing en een frisse uitdaging die je te wachten staat terwijl je je voorbereidt op het vaderschap. Dat is precies wat de 30 Day Challenge Toekomstige Ouders game van Another Me te bieden heeft. Dit interactieve spel nodigt je uit om elke dag een kaart te trekken en je aan een nieuwe uitdaging te wagen. Alles om jou voor te bereiden op jouw grote avontuur als toekomstige vader

Previous slide
Next slide

In de categorie: get your mojo back!

Tijdens deze onrustige periode staan de seksuele activiteiten hoogstwaarschijnlijk op een laag pitje. En als de baby er is: vind dan maar eens tijd om even helemaal in elkaar op te gaan. Maar jij als goede, dierbare vriend gunt de beginnende vader natuurlijk zijn pleziertjes. Met deze cadeaus breek jij hoe dan ook het ijs.

Een prikkelend cadeau

Is jouw beste vriend, sportkameraad of collega de laatste tijd wat prikkelbaar? Say no more…

10. Safe Condooms 

Eerlijk is eerlijk: deze komen vroeg of laat vanzelf weer van pas. Met deze beschermers gun jij het stel optimaal genot en hoeft niemand zich mentaal klaar te maken voor nog zo’n kleine opdonder.

Safe Condooms Ultra Dun Feel Safe Ultra Thin 10 stuks
11. FPPR Pocket pussy

Wil jij met je kraamcadeau graag all the way gaan en je beste vriend “het duwtje in de juiste richting” geven? Stop en zoek niet verder: de pocket pussy van FPPR is het antwoord! Of het nu uitpakt in een levensveranderende oplossing, een eenmalig probeersel of een bloosmoment tijdens de unboxing: dit cadeau zal hij niet snel vergeten.

FPPR. Vagina Masturbator

Al deze producten vind je in de Vaderboks!

Of de aanstaande papa nu behoefte heeft aan frisse verzorgingsproducten, lekkere of verantwoorde versnaperingen. comfort, zelfontplooiing óf next-level quality time: in het Vaderboks kraamcadeau vind je al deze producten, en meer!

Meer tips voor en ervaringen van vaders ontdekken?

Ken jij de Vaderboks al?

De Vaderboks is in het leven geroepen door twee papa’s die de juiste aandacht misten voor het moderne vaderschap. Behalve het delen van verhalen en ervaringen, verdienen papa's ook een speciaal kraamcadeau waar ze de eerste maanden écht wat aan hebben. 

Ben of ken jij een papa in spe die zo'n Vaderboks kan gebruiken?